Forsa Webinars

Vergroot jouw impact in de kinderopvang en ga met Forsa aan de slag voor meer kwaliteit. Wil je inspiratie, een tool, verdieping of echt aan de slag met je eigen ontwikkeling? Kies het eenvoudig in de Forsa shop.
Group 93 3

Wil je een webinar niet alleen volgen maar samen met je team? Dit kan geregeld worden!

Group 110

Praktisch

De webinars zijn op een interactieve manier opgezet, een webinar is vaak tussen de 75 – 90 minuten lang. Na het volgen van een webinar is je kennis weer opgefrist en heb je weer tips verzameld die je gelijk de volgende dag in praktijk kan brengen.

Group 111

Inspiratie

Een webinar is bedoeld om je te inspireren, je krijgt informatie en je wordt even aan het denken gezet. Er zullen voorbeelden aan bod komen zodat je het kan koppelen aan je eigen praktijk. Er zitten opdrachten soms erin verwerkt om er de weken erna echt mee aan de slag te gaan.

Group 112

Wanneer het jou uitkomt

Een Forsa webinar is ON-DEMAND, dat betekent dat je de webinar kan bekijken op het moment dat het jou uitkomt. Je krijgt nadat je de webinar hebt aangeschaft in de Forsa webshop een mail met een kijk-link.

Group 83 e1641566463459
Group 64

Coaching

De kwaliteit in de organisatie versterken kan doormiddel van Forsa coaching. Dit kunnen zowel teamgerichte of individuele coachtrajecten zijn.
Group 50

Forsa Training

Trainingen voor pedagogisch medewerkers, pedagogisch coaches en coachende leidinggevende zijn zowel fysiek/online/blended te volgen. Ze zijn gericht op de pedagogische, professionele en/of persoonlijke groei!
Group 40

Forsa Interim

Forsa helpt kinderopvang organisaties bij het neerzetten van een nieuwe visie, het verdiepen en implementeren zodat het beleid echt in praktijk wordt gebracht.

Inspirerende spreker

Nathalie vertelt vol passie, haar doel is het pedagogisch hart te raken en dit doet ze door haar expertise te delen met een duidelijke koppeling naar de praktijk. 

Ze kent de dagelijkse praktijk en weet waar de meeste heeft een rugzak vol praktische en laagdrempelige reflecteren. Zo ontstaat er gemakkelijk bewustwording direct mee aan de slag te gaan.
 
Een webinar kan los gevolgd worden en een webinar kan ook in-company gegeven worden (fysiek en online), zodat het aansluit bij de eigen visie van de organisatie en alle professionals bereikt. Neem contact op voor de mogelijkheden!
Dit is wat we terug horen van deelnemers
– Heel fijn om met inzichten en ideeën aan de slag te kunnen gaan
– Interessant en het liet je even nadenken over je eigen handelen.
– Veel tips om mee aan het werk te gaan!
– Interessant en leerzaam. Het heeft me zeker een eye opener gegeven op het gebied van mijn automatische reactie op onrust. En om te reflecteren of de onrust iets van mij is en of de kinderen ook onrust ervaren? En hoe handel ik? Ik ga hiermee aan de slag!
– Super interessant, heb er veel aan gehad.
– Herkenbaar en bruikbare tips

Webshop