Pedagogische kwaliteit bereiken we samen

De kinderopvangorganisatie faciliteert de professional en creëert een omgeving van groei. De professional in de kinderopvang handelt bewust vanuit een ontspannen houding met kennis over ontwikkeling en met liefde. Het kind groeit vol (zelf)vertrouwen. Forsa helpt bij het bereiken van pedagogische kwaliteit door middel van verschillende diensten, lees hier verder hoe we dat doen.

Group 93
Group 40

Forsa Interim

Voor organisaties die op het punt staan een verandering door te maken en advies, begeleiding en ondersteuning wensen om de gewenste pedagogische stip op de horizon te bereiken. Bijvoorbeeld het implementeren van een nieuwe visie of het verdiepen en op een lijn brengen van het beleid met de praktijk.

Group 57

Forsa Webinars

Voor pedagogische professionals die inspiratie zoeken op het gebied van pedagogiek, werkgeluk, en werken vanuit rust. Voor als je geprikkeld wilt worden om je nog verder te verdiepen in dit waardevolle vak om een sterke omgeving te creëren voor het kind, met veel liefde en ruimte voor ontwikkeling.

Group 50

Forsa Training

Voor persoonlijke en professionele ontwikkeling als professional in de kinderopvang, in de vorm van een online training en/of een fysieke training op locatie. Er zijn specifieke trainingen voor pedagogische professionals die op de groep werken en voor de coach en de coachende leidinggevende.

Group 64

Forsa Coaching

Voor de coach en de coachende leidinggevende die zich ontwikkelen op het gebied van coaching, zodat een team zich ontwikkelt vanuit intrinsieke motivatie en ontspanning. Met als resultaat een team van krachtige professionals die elkaars talenten benut.