Forsa
Interim

Voor organisaties die op het punt staan een verandering door te maken en advies, begeleiding en ondersteuning wensen om de gewenste pedagogische stip op de horizon te bereiken. Forsa helpt bij het neerzetten van een nieuwe visie, het verdiepen en implementeren zodat het beleid echt in praktijk wordt gebracht 

Group 93

Plan een vrijblijvende kennismaking met Nathalie

Group 101

Kwaliteit bereiken

Kwaliteit van de organisatie versterken doe je niet alleen, dit is een langdurig traject. In een interim opdracht wordt er toegewerkt naar de gewenste situatie, Forsa

- brengt kwaliteit in kaart
- zet beleid en visie op papier zetten
- maakt een plan van aanpak
- voert plan uit

Group 102

Draagvlak creëren

Voor verandering is draagvlak nodig. Forsa duikt in de organisatie en creëert draagvlak voor de gewenste verandering in het beleid, zoals voeding/inrichting/visie/media etc. Forsa neemt dit gedeelte uit handen van het management, creëert draagvlak en verkleint weerstand door

- bottom-up aanpak,
- het kind als uitgangspunt
- dialoog
- kennisdeling

Group 103

Energie booster

De neuzen vol energie dezelfde kant op, opfrissen wat ook alweer de bedoeling is van de organisatie. Dit past bij kinderopvangorganisaties die een heldere visie, beleid en werkwijze hebben maar waar het even geleden is dat hier aandacht aan is gegeven. Forsa inspireert graag alle medewerkers door,

- inspirerende bijeenkomsten
- de bedoeling van de organisatie als uitgangspunt
- praktijkgerichte vertaling van speerpunten
- verbinding in organisatie te versterken

Group 83 e1641566463459
Group 57

Forsa webinars

Webinars voor pedagogische professionals zijn los te volgen maar worden ook in-company gegeven aan alle professionals. Neem contact op voor de mogelijkheden! 

Group 50

Forsa Training

Trainingen voor pedagogisch medewerkers, pedagogisch coaches en coachende leidinggevende zijn zowel fysiek/online/blended te volgen voor de pedagogische, professionele en/of persoonlijke groei! 

Group 64

Forsa Coaching

De kwaliteit in de organisatie versterken kan doormiddel van Forsa coaching. Dit kunnen zowel teamgerichte of individuele coachtrajecten zijn. 

Waarom met Forsa samenwerken? Wat levert het op?

Wat Forsa uniek maakt is de persoonlijke betrokkenheid, sterke visie op de kinderopvang en haar aanpak. Forsa brengt energie, een positieve vibe, een betere samenwerking, grotere betrokkenheid, meer rust en verbinding in de organisatie.  

Haar aanpak is altijd vanuit de kern, vanuit de bedoeling van deze sector, de beste ontwikkelmogelijkheden creëren voor het kind. Dit gebeurt op een positieve manier, persoonlijk en aandachtsvol. 

Wat de aanpak nog meer kenmerkt is, doelgerichtheid en betrouwbaarheid. Met alle kinderopvang kennis planmatig bouwen aan een zo sterk mogelijke omgeving voor de professionals, zodat zij op hun beurt een sterke pedagogische omgeving neerzetten voor de kinderen.  

Dit is wat we terug horen van klanten 

  • Oplossingsgericht en flexibel 
  • Gedreven met hart voor de kinderen 
  • Oog voor gezonde positie en wettelijke kaders van de organisatie 
  • Kan goed intunen op de behoefte van teams 
  • Brengt nieuwe inzichten 

Webshop