Forsa
Training

Voor persoonlijke en professionele ontwikkeling als professional in de kinderopvang, in de vorm van een online training en/of een fysieke training op locatie. Er zijn specifieke trainingen voor pedagogische professionals die op de groep werken, voor de coach en de coachende leidinggevende.  

Group 93 2

Zoek je een op maat gemaakte training zodat het helemaal is afgestemd op jullie behoefte? Forsa ontwikkelt trainingen op aanvraag.

Group 107

Online training

Forsa heeft een online leeromgeving waar doormiddel van inspirerende video’s en praktische opdrachten zelfstandig gewerkt kan worden aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling. Bij een online training ontvang je een E-book zodat voor het noteren van reflectie en inzichten om het gemakkelijk te kunnen bespreken tijdens het online coachgesprek.

Group 108

Impact training

Forsa biedt ook een vorm van hybride training, naast het online gedeelte van de training volg je een persoonlijk coachtraject. De coaching kan online of fysiek plaats vinden. Op deze wijze breng je je eigen ontwikkeling in een stroomversnelling en zorg je voor meer impact vanuit jouw handelen.

Group 109

Team training

Als team samen ontwikkelen gebeurt tijdens een training op locatie. Een team die samen kennis uitbreidt, nieuwe inzichten verwerft en direct een praktische slag maakt, zorgt voor direct meer kwaliteit. De training wordt afgestemd op de behoefte van het team en kan meer bevatten dan alleen de trainingsbijeenkomsten, denk aan aanvullende observaties, coachgesprekken of een team ontwikkelingsplan.

Group 83 e1641566463459
Group 57

Forsa webinars

Webinars voor pedagogische professionals zijn los te volgen maar worden ook in-company gegeven aan alle professionals. Neem contact op voor de mogelijkheden! 

Group 40

Forsa Interim

Forsa helpt kinderopvang organisaties bij het neerzetten van een nieuwe visie, het verdiepen en implementeren zodat het beleid echt in praktijk wordt gebracht.  

Group 64

Forsa Coaching

De kwaliteit in de organisatie versterken kan doormiddel van Forsa coaching. Dit kunnen zowel teamgerichte of individuele coachtrajecten zijn. 

Forsa geeft meer dan alleen een training

De trainingen die Forsa ontwikkelt en biedt zijn altijd afgestemd op de deelnemer, het is specifiek gemaakt voor een pedagogische professional, pedagogisch coach of leidinggevende in de kinderopvang. De kennis en expertise van de sector is duidelijk aanwezig en theorie wordt gekoppeld aan de praktijk.  

De visie en missie van Forsa zit verweven in alle diensten en producten. Zo zal een training altijd een inspirerende vibe bevatten. De intrinsieke motivatie wordt getriggerd, de deelnemers volgen een training vanuit passie voor het werk.  

Een training wordt niet los geboden, er zal door Forsa tijd geïnvesteerd worden om van tevoren draagvlak te creëren. Tijdens een training wordt er goed ingezoomd op de vraag en de behoefte van de deelnemers. Het bevat oefeningen om te ervaren en nieuwe inzichten te ontwikkelen. Natuurlijk is het doel dat het ook gelijk toepasbaar is in het werk en daarom worden er tools meegegeven om het direct in praktijk te brengen.  

Forsa gaat in de trainingen voor maximaal bewustwording en ontwikkeling. 

Webshop