Training; coachen in de kinderopvang

Online training voor de pedagogisch coach

Verdiep je eigen handelen als coach en leer in deze training hoe je een sterke coachomgeving creëert. Hoe je werkt aan een groeimindset en welke coachtechnieken je vooral kan benutten voor duurzame ontwikkeling bij je coachee.

Je ontvangt een leidraad om je coaching gestructureerd vorm te geven, waarin organisatiedoelen en persoonlijke ontwikkeldoelen een plek krijgen. Je leert om planmatig te werk te gaan waardoor je resultaten behaalt met de coaching en deze kan laten zien aan jouw organisatie.

De training is online en je volgt het in je eigen tempo, de studiebelasting is 10 – 15 uur. Er zitten volop oefenmomenten in de training verwerkt en je houdt je eigen ontwikkelproces bij dmv een online werkboek die je ontvangt bij aanmelding.

In de impact training ontvang je naast de online basis training ‘Coachen in de kinderopvang’ een individueel coachtraject waardoor je echt ondersteund en gecoacht wordt om impact te maken in jouw coaching.  Jouw ontwikkeling staat hierin centraal, zodat jij sterker wordt als coach.


Je hebt 60 dagen toegang tot de training. studiebelasting. De training sluit je af met een individueel coachgesprek.


Je hebt 180 dagen toegang tot de training met een individueel coachtraject op maat, verspreid over een periode van 4 – 6 maanden.