Teamtraining; Mindful Team

Wil je investeren in je team? Zie je dat er een hoge werkdruk wordt ervaren en er een hoog tempo is in het pedagogisch handelen op de groep? Gun jij je teams om meer ontspannen te werken? Laat je team op een laagdrempelige manier kennis maken met mindfulness.

De training is een teamgericht blended programma, dat betekend dat er een gedeelte online is en een gedeelte live. Het doel van dit programma is om als team te ontwikkelen, zodat er meer ontspannen gewerkt wordt, met meer aandacht en rust. Met deze training creƫer je de juiste randvoorwaarde voor meer pedagogische kwaliteit.

Onderwerpen van de training zijn o.a. de ervaren werkdruk, gevolgen van stress, waan van de dag en mindful werken. De training bestaat uit;

  • 5 inspirerende video’s met korte teamopdrachten
  • Een startbijeenkomst
  • E-book met reflectievragen

Het programma is een jaarprogramma en afgestemd op de hoeveelheid teamvergaderingen per jaar, wat in de meeste organisaties gangbaar is. Doordat er consequent een jaar lang op een interactieve manier in het team aandacht is voor ontspannen werken zorgt dit voor verandering van mindset en handelen. Het draagt tevens bij aan teambuilding omdat het team aan de slag gaat met leuke teamoefeningen.

Neem contact op voor een offerte of stuur een email naar info@forsapedagogiek.com