Jaarprogramma; Mindful Team

Door dit jaarprogramma te volgen investeer je duurzaam in je team(s). Zie je dat er een hoge werkdruk wordt ervaren en er een hoog tempo is in het pedagogisch handelen op de groep? Onrust op de groepen? Gun jij je teams om meer ontspannen te werken? Laat je team samen op een leuke laagdrempelige manier, kennis maken met mindfulness. Mindfulness draagt bij aan het welzijn van je teamleden en heeft invloed op het verlagen van het ziekteverzuim. Samen even aan de slag gaan met leuke oefeningen geeft plezier en zorgt voor verbinding.


De training is een teamgericht blended programma, dat betekend dat er een gedeelte online is en een gedeelte live. Het doel van dit programma is om op een leuke manier als team te ontwikkelen, zodat er meer ontspannen gewerkt wordt, met meer aandacht en rust. Met deze training creëer je de juiste randvoorwaarde voor meer pedagogische kwaliteit. Je investeert in het welzijn van de pedagogische professionals en in de persoonlijke ontwikkeling en de verbinding in het team.

Onderwerpen van de training zijn o.a. de ervaren werkdruk, gevolgen van stress, waan van de dag en mindful werken. De training bestaat uit;

  • 5 inspirerende video’s met korte teamopdrachten
  • Een startbijeenkomst
  • E-book met praktische opdrachten

Het programma is een jaarprogramma en afgestemd op de hoeveelheid teamvergaderingen per jaar, wat in de meeste organisaties gangbaar is. Doordat er consequent een jaar lang op een interactieve manier in het team aandacht is voor ontspannen werken zorgt dit voor een duurzame verandering van mindset en handelen. Het leuke van dit programma dat het meer doet dan alleen ontspanning vergroten, het brengt ook plezier en verbinding, in het team, dus als je ook op zoek bent naar een vorm van teambuilding activiteit, dan kan je dit programma ook daarvoor gebruiken!


De prijs is per locatie, dus heb je meerdere locaties (op basis van LRK) dan neem je meerdere keren dit product af. Zodra de bestelling is geplaatst wordt er binnen 2 werkdagen contact opgenomen om het aantal deelnemers af te stemmen en een startbijeenkomst in te plannen.