Programma; HarT werken

Wil je meer pedagogische kwaliteit bereiken door te investeren in je team(s), wat uiteindelijk ervoor zorgt dat jij minder hard ervoor hoeft te werken? Dan is dit programma voor jou.

‘Ontwikkelen in een
ontspannen omgeving’

Zie je het al voor je; De pedagogisch medewerkers voelen zich verantwoordelijk voor de pedagogische kwaliteit van de locatie en handelen op een professionele en persoonlijke manier. Vol vertrouwen, kennis en liefde zien ze de behoefte van de kinderen en handelen hiernaar. Er is een ontspannen werksfeer waarin collega’s graag met elkaar samenwerken. Ze willen zich ontwikkelen op pedagogisch gebied en ze gaan met elkaar aan de slag. Ze helpen elkaar en wanneer het nodig is komen ze met pedagogische vragen naar jou toe.

Wat voelt dit heerlijk, want jij kan hen ondersteunen en coachen zodat ze het beste uit zichzelf halen. Je merkt de pedagogische kwaliteit op de groepen; er heerst een heerlijke ontspannen sfeer en er is volop liefdevolle aandacht. Je voelt met heel je hart; dit is wat jonge kinderen nodig hebben. Dit raakt je want jouw passie is om samen waardevolle kinderopvang neer te zetten en van betekenis te zijn in de ontwikkeling van deze jonge kinderen.

Te mooi om waar te zijn?

Ik weet dat de praktijk er heel anders uit kan zien. Er is nog werk aan de winkel, daarom ben je ook op mijn site. Je ziet je teams hard aan het werk. Ze investeren weinig in hun eigen ontwikkeling, opleidingen, cursussen of coaching wordt vaak gezien als nog een extra taak erbij, waar ze helemaal geen tijd en energie voor hebben.

Je ziet de passie en het plezier in het werk steeds meer naar de achtergrond verdwijnen. Je merkt de stress, de onrust op de groepen en bereikt niet de kwaliteit die je voor ogen hebt.

Herkenbaar?

Het programma harT werken, is voor jou geknipt

Het kan namelijk echt anders, leer tijdens dit programma dat het gaat om een andere mindset creëren die gericht is op minder hard werken en meer met het hart werken. Ontdek tijdens dit programma hoe je je team(s) geïnspireerd mee neemt, want je gunt deze harde werkers ook dat ze meer met het hart gaan werken. In dit programma leer ik jou hoe je dat voor elkaar krijgt, je leert oa. hoe je meer ontspannen kan werken, teams in beweging krijgt en wanneer/hoe je teamcoaching inzet.

Met als resultaat;

 • Jij staat sterk en vol vertrouwen in jouw coachende rol;
 • Je team(s) werken kindgericht ipv taakgericht;
 • Een goede samenwerking in het team en met jou;
 • Er ontstaat ruimte voor ontwikkeling
 • Er is een ontspannen sfeer op de locatie;
 • Er wordt met liefde gewerkt;
 • Er is een krachtige basis, waarin opvang niet langer opvang is en de pedagogische kwaliteit hoog is.

Ik kijk er naar uit om samen met jou de basis te leggen voor de meest ideale kinderopvang, waarin de pedagogische kwaliteit sky high is. Ik gun het jou om samen met je team met je hart te werken, bovenal gun ik dat alle kinderen. Zij hebben het recht op een ideale omgeving.

Ja ik wil dit ook en ik doe mee met het programma Hart werken.

Uniek in de kinderopvang
Het programma harT werken is een uniek programma voor professionals in de kinderopvang die met team(s) werken, van pedagogisch coach, locatiemanager tot eigenarenvan kleinschalige kinderopvangorganisaties.

Tijdens dit programma leer je terwijl je ontspant en nieuwe energie op doet. Je leert in je eigen tempo, vanuit je luie stoel. Het programma is zo opgebouwd dat je hoofd en hart verbindt, theorie en beleving lopen door elkaar. Ik raak de kern, wakker de passie aan voor het vak die jij ook in je hebt zitten. Inspiratie, enthousiasme en 100% betrokkenheid.

In het programma krijg jij;

 • Inspirerende video’s met theorie en praktijkgerichte oefeningen. Hoe heerlijk is dat; achterover leunend op je bank, met een kopje cappuccino, op een ontspannen manier nieuwe kennis en kunde opdoen. En dat allemaal in de tijd die voor jou het beste uit komt.
 • Een beleefmiddag in een ontspannen omgeving en een online bijeenkomst.
 • Twee persoonlijke coachsessie met Nathalie (waarvan 1 online)
 • Alle aandacht die jij nodig hebt om je te ontwikkelen in deze mindset. Tijdens de beleefmiddag en de online bijeenkomst ben je maar met max. 5 andere deelnemers en heb ik echt oog voor jouw behoefte.
 • Onbeperkte houdbaarheid. De video’s blijven na afronding beschikbaar.
 • Verbinding, tips en inzichten van andere coachende professionals, omdat je samen in de online community alles kan delen, om zo samen pedagogisch te groeien.

Ja ik doe mee met het programma harT werken
Boek het programma in de shop. Je investering is goud waard, want je investeert duurzaam in jezelf, je team(s) en de kinderen.

Incompany
Voor grotere organisaties is er ook een incompany programma HART werken mogelijk, ontvang 10% korting en de mogelijkheid om het programma aan te passen op de wensen van de organisatie. Voor meer informatie over een incompany programma mail naar info@forsapedagogiek.com

Wanneer en waar gaan we van start?
Je kan op elk gewenst moment starten met het online programma. De online video’s en opdrachten volg je in je eigen tempo. De persoonlijke coachsessies plan je in met Nathalie op een moment dat het jou uitkomt. 

Wat houdt een beleefmiddag in?
In het online programma zit een beleefmiddag inbegrepen, ervaringen opdoen en delen staan centraal. De groep bestaat uit maximaal 6 deelnemers. De beleefmiddag vindt plaats in het midden van het land, in Amersfoort.

Ja ik doe mee met het programma harT werken

Vragen?
Mocht je nou nog vragen hebben, laat het mij gerust weten door te bellen (06-43897122) of te mailen (info@forsapedagogiek.com).