Doe mee met de Pedagogisch Coach Week

Wil jij een week lang inspiratie ontvangen voor meer pedagogische kwaliteit in de kinderopvang?

De Pedagogisch Coach Week is al van start. Helaas kan je niet meer mee doen.

Op 10 februari start weer een nieuwe inspiratie week!

Jij wilt natuurlijk als coachende professional jouw waardevolle bijdrage leveren. Je wilt echt van betekenis zijn voor de kinderen die jouw locaties bezoeken. Je wilt je collega’s op de werkvloer nog meer in hun kracht zetten. Jouw drive is om samen meer pedagogische kwaliteit te leveren. Hoe vlieg je dit nu het beste aan? Hoe krijg je de coaching die jij voor ogen hebt nu het beste van de grond?

Wanneer en wat kun je verwachten?
De week is van 10 t/m 16 februari. Deze week staat helemaal in het teken van jou. Ik ben als coach deze week online beschikbaar voor jou, in deze week kan je mij al jouw vragen stellen. Jij ontvangt iedere dag online inspiratie en een lidmaatschap van de besloten facebookgroep van ruim 450 leden, waar kinderopvang professionals ook elkaar inspireren en kennis en ervaring met elkaar delen.

Schrijf je nu in*, mee doen aan deze week kost je niks, het vraagt alleen jouw tijd en aandacht. Zorg dat je ruimte maakt in je agenda, blok elke dag een half uurtje. Haal het meeste uit deze week door er echt ruimte voor te maken.

Tot 10 februari! Ik kijk er naar uit om je deze week in alle rust en liefde te inspireren. Mocht je vragen hebben, stel ze gerust aan haar via de mail: nathalie@forsapedagogiek.com of telefonisch: 06-43897122

De Pedagogisch Coach Week is al van start. Helaas kan je niet meer mee doen.

*) Door je in te schrijven, blijf je regelmatig inspiratiemails en praktische tips van ons ontvangen voor pedagogische groei in de kinderopvang. Je kunt dit natuurlijk elk moment aanpassen en stoppen.