Training; Ontspannen Werken

In deze live training leer ik jou hoe je meer ontspannen kan werken. Dat gaat jou veel meer ruimte geven in je hoofd, meer focus en rust in je handelen.

Ervaar jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en heb je veel verschillende taken en voelt het soms wat veel in de tijd die je ervoor hebt?

Merk je dat je geneigd bent om snel te werken en snel oplossingen aan te dragen aan je team? Loop je rond met de vraag hoe je voor jezelf in je werk meer rust kan creëren, zodat je bijvoorbeeld ook tijd kan nemen om te investeren in onderwerpen die je belangrijk vindt maar waar je niet aan toe komt?

Tijdens deze training vertel ik je over ontspannen werken, werkdruk, stress en de effecten hiervan, maar het is niet alleen maar luisteren je gaat ook zelf aan de slag. Het is interactief dus je kan je vragen direct aan mij stellen. Ik maak in deze training ook de koppeling met de praktijk, zodat je er direct de volgende dag geïnspireerd mee aan de slag. kan. Het is zo praktisch, dat je het ook met je team kan delen. Gun jij je team om meer ontspannen te werken?

De training is nieuw, efficiënt en super inspirerend, doe je mee?

Hierin komt oa. aan bod, effecten van een hoge werkdruk, hoe uit de waan van de dag te stappen, hoe houd je je focus en het belang van ontspannen werken in de kinderopvang.

Als je de onderstaande vragen met een JA  beantwoord twijfel niet langer en doe mee met de eerstvolgende training.

  • Moet je veel ballen hoog houden?
  • Ervaar je een hoge werkdruk?
  • Ben je ervan overtuigd dat ontspannen werken bijdraagt aan de pedagogische kwaliteit?
  • Neem je te weinig tijd om te reflecteren of je voldoende focus houdt op dat wat jij belangrijk vindt?
  • Wil je meer aandacht hebben voor je team?

Zeg je 5 keer JA? Klik hier om deze training te boeken!

Hoe werkt het?

Als je besluit mee te doen ontvang je van mij een email ter bevestiging. Ik ga live op het tijdstip wat is aangegeven, je ziet en hoort mij en je kan jouw vragen stellen via een chatfunctie waar ik direct op kan antwoorden.

Het enige wat je nodig hebt is een computer of een tablet, internetverbinding en een rustige plek waar je heerlijk kan zitten. Lukt het je niet om er bij aan te sluiten dan ontvang je de opnames later in je mail.

Klik hier en boek deze training in de Forsa Shop.