Inspiratie week; Online Coachen

De inspiratieweek Online Coachen start op 20 april. Wil jij een week lang inspiratie ontvangen over pedagogisch coachen op afstand? Schrijf je in en doe mee!

De inspiratieweek is al van start. Helaas kan je niet meer mee doen.

Op 20 april start weer een nieuwe inspiratie week! Deze week staat in het teken van coachen op afstand. Gezien de tijdperk waarin we nu zitten zullen de meeste coaches in de kinderopvang op afstand hun werk moeten vorm geven.

Online coachen is echt anders dan tijdens persoonlijke sessies. Ik begeleid al langere tijd pedagogische professionals ook op afstand, ik vind het echt een waardevolle manier en een toevoeging op de persoonlijke coach sessies!

Wat is belangrijk, waar moet je rekening mee houden? Hoe vlieg je dit nu het beste aan? Hoe geef jij de online coaching vorm die jij voor ogen hebt? Dit zijn vragen waar ik tijdens deze week op in zal zoomen.

De inspiratieweek is gratis, ik gebruik Instagram en Facebook voor de dagelijkse inspiratiepost. Ik stuur ook vooraf een mail en ik ben de hele week via de mail bereikbaar voor vragen. Ik eindig de week met een webinar. Voor de webinar vraag ik een vergoeding. Tijdens de webinar neem ik je mee in het opzetten van het online coachen, mijn doel is dat jij na de webinar zekerder van jezelf het online coachen in praktijk kan brengen. Ik beantwoord de vragen die op dat moment spelen en na afloop stuur ik je een format toe die je kan gebruiken ter voorbereiding van de online coach sessies.

Wanneer en wat kun je verwachten?
De week start op 20 april. Deze week staat helemaal in het teken van online coachen. Ik ben als coach deze week online beschikbaar voor jou, in deze week kan je mij al jouw vragen stellen via de mail. Jij ontvangt:

  • Iedere dag online inspiratie
  • Lidmaatschap van de besloten facebookgroep van ruim 550 leden, waar kinderopvang professionals ook elkaar inspireren en kennis en ervaring met elkaar delen.
  • Mogelijkheid tot deelname aan de webinar op donderdag 23 april is om 13:30 uur. Kan je er niet bij zijn dan is de webinar later terug te zien via een link die ik na afloop toestuur.

Schrijf je nu in*, mee doen aan deze week kost je hooguit €47 als je deelneemt aan de webinar. Deelname aan de webinar is niet verplicht. De inspiratieweek zonder webinar is gratis, gebruik het inschrijfformulier om je aan te melden voor de inspiratieweek en reserveer los via deze link je virtuele stoel voor de webinar.

Tot 20 april! Mocht je vragen hebben, stel ze gerust aan haar via de mail: nathalie@forsapedagogiek.com of telefonisch via 06-43897122

De inspiratieweek is al van start. Helaas kan je niet meer mee doen.

*) Door je in te schrijven, blijf je regelmatig inspiratiemails en praktische tips van ons ontvangen voor pedagogische groei in de kinderopvang. Je kunt dit natuurlijk elk moment aanpassen en stoppen.