Inspiratiemail Forsa

Lees op deze pagina mijn laatste inspiratiemail. Wil je elke maand een inspiratiemail ontvangen in jouw inbox? Schrijf je hieronder in en ik mail je graag!

Positieve energie voor 2020

Dit is alweer mijn laatste Forsa inspiratiemail van 2019. Wat vliegt de tijd! Ik wil in deze mail met jou vooruitblikken. Er staat een nieuw jaar op de stoep. Een nieuw jaar vol nieuwe ervaringen, uitdagingen en kansen.
Dit jaar heb ik een belangrijke stap gezet en dat was het alleen voortzetten van Forsa, zoals het vaak gaat, betekent het einde van iets (voor mij dus de samenwerking) ook vaak een nieuw begin van iets anders. Hierdoor ervaar ik de start van 2020 ook als een echte nieuwe start van Forsa.

Sluit jij dit jaar ook iets af? Ontstaat er hierdoor ook ruimte voor iets nieuws waar jij met positieve energie mee aan de slag gaat? Als dit niet het geval is, neem dan nu een moment om na te denken waar je in 2020 graag mee aan de slag gaat. Durf te dromen!

Ik merk dat ik met Forsa nieuwe stappen heb gezet afgelopen half jaar. En volgend jaar zet ik grotere nieuwe stappen, zoals het lanceren van de blended teamtraining ‘met aandacht’ en de live online training ‘ontspannen werken’ voor coachende/leidinggevende professionals. Ook het programma Hart Werken krijgt een nieuw jasje in 2020. Ik ben echt aan het bouwen met Forsa, met positieve energie en vertrouwen. 

Met vertrouwen durf ik nu ook te stellen dat het investeren in opleidingen en coach trajecten om de pedagogische kwaliteit te versterken niet voldoende is. Er is ook een ontspannen werksfeer, oprechte aandacht en een goede samenwerking voor nodig. Ik wil vanuit Forsa ook in 2020 hieraan bijdragen en samen werken met de eigenaren, managers en coaches die willen investeren in hun teams. Ik hoop dat ik ook met jou in 2020 ook een mooie samenwerking kan starten. Online of offline 🙂 Ik hoor graag wat ik voor jou kan betekenen. 

Als je ook gelooft dat er meer nodig is om de pedagogische kwaliteit te versterken in jouw organisatie en je weet nog niet precies wat er nodig is. Dan mag je me altijd een mail sturen (nathalie@forsapedagogiek.com) of bellen (06-43897122) en ik denk dan graag met je mee.

Ik wens je hele gezellige en ontspannen feestdagen. Tot in 2020!

Lieve groet,
Nathalie

Forsa Activiteiten

Januari
Live online training: ontspannen werken
In deze live training leer ik jou hoe je meer ontspannen kan werken. Dat gaat jou veel meer ruimte geven in je hoofd, meer focus en rust in je handelen.

Februari
Inspiratieweek: pedagogisch coachweek
Elke dag een inspirerende gedachte, oefening of opdracht en in die week ben ik beschikbaar om met je te coachen. Daarnaast ook toegang tot de besloten fb-groep met honderden collega’s om mee te sparren.

Voorjaar
Programma Hart Werken 
De (door)start van het programma in een nieuw jasje. Beleefdag vindt in mei plaats, online programma op elk gewenst moment te starten en 2 coachsessies met mij in overleg.

Zet mij op de lijst! Ik wil meedoen met het programma Hart Werken