Coaching en intervisie

Coachtraject
Naast de de trainingen die je kan volgen kan je ook kiezen voor een persoonlijk coachtraject. Dat betekent dat je coaching krijgt door Nathalie Camacho. Ze vindt het heerlijk om te sparren, de kern te raken en door middel van haar vragen prikkelt ze jou in jouw ontwikkeling. Haar nieuwsgierige, positieve en rustige houding geeft jou alle ruimte om zelf tot nieuwe inzichten te komen. De gesprekken vinden zoveel mogelijk plaats tijdens een wandeling in de natuur en kunnen dus ook in deze periode plaats vinden.

Een traject houdt in dat we binnen zes maanden 3 coachsessies inplannen en een online beveiligde coach platform gebruiken voor online coaching tussen de sessies door, waarin we heel snel en gemakkelijk met elkaar kunnen sparren.

De kosten zijn €285,- incl. btw per coachtraject.

Wil jij aan de slag gaan in een coachtraject? Stuur een email met jouw contactgegevens naar info@forsapedagogiek.com en ik neem binnen 5 werkdagen contact met je op.

Intervisie online
Voor veel pedagogisch coaches is het heel erg fijn om met regelmaat collega’s te ontmoeten en te sparren over belangrijke onderwerpen in deze functie. Als pedagogisch coach ben je ontzettend zelfstandig aan het werk en heb je niet altijd een collega waar je mee kan overleggen. Terwijl je ontzettend veel tegenkomt in je werk als pedagogisch coach.

Ik organiseer 4 online intervisie bijeenkomsten voor een vaste groep van maximaal 8 pedagogisch coaches in de kinderopvang. Ik zorg voor een duidelijke structuur en actieve werkvormen tijdens deze bijeenkomsten om zo ook weer geinspireerd te blijven werken, jouw praktijkervaringen te delen en nieuwe inzichten te verwerven. Deze intervisie momenten kan je als coaching voor de ped. coach opgeven. Als pedagogisch coach heb jij namelijk recht op coaching vanuit de wet IKK.

De kosten voor de intervisie is €99,- voor 4 bijeenkomsten.

Wil jij deelnemen aan een intervisie groep? Stuur een email met jouw contactgegevens naar info@forsapedagogiek.com en ik neem binnen 5 werkdagen contact met je op.