Coaching en intervisie

Intervisie online

Voor veel pedagogisch coaches is het heel erg fijn om met regelmaat collega’s te ontmoeten en te sparren over belangrijke onderwerpen in deze functie. Als pedagogisch coach ben je ontzettend zelfstandig aan het werk en heb je niet altijd een collega waar je mee kan sparren. Terwijl je ontzettend veel tegenkomt in je werk als pedagogisch coach.

De online bijeenkomst duurt ongeveer 1,5 uur, door een duidelijke structuur komt elke deelnemer aan bod met zijn of haar leervraag of focus. De ervaringen en dilemma’s die je tegen komt als je de coaching in praktijk brengt, worden met elkaar gedeeld. Door inspirerende interactieve werkvormen ontstaan waardevolle spar momenten. In een veilige vertrouwde omgeving leer je van elkaar, ja ook online is dit zeker mogelijk. De intervisie is een moment van reflectie en inspiratie. Je wordt geprikkeld in jouw ontwikkeling als coach. Eigenlijk is dit een enorm waardevol coachmoment.

De intervisiegroep is een vaste kleine groep van 6 – 8 pedagogische coaches in de kinderopvang die 4 keer per jaar online elkaar komt. Deze intervisie momenten kan je als coaching voor de pedagogisch coach opgeven. Als pedagogisch coach heb jij namelijk recht op coaching vanuit de wet IKK.

Bij aanmelding geef je jouw voorkeurs dagen aan en op welk moment van de dag het beste uitkomt, ochtend/middag of avond. Zodra de groep compleet is prikken we 4 data verdeeld over het jaar.


Wil jij deelnemen aan een intervisie groep? Klik op de knop, ik neem binnen 5 werkdagen contact met je op.

Coachtraject

Naast de de trainingen die je kan volgen kan je ook kiezen voor een persoonlijk coachtraject. Dat betekent dat je coaching krijgt door Nathalie Camacho. Ze vindt het heerlijk om te sparren, de kern te raken en door middel van haar vragen prikkelt ze jou in jouw ontwikkeling. Haar nieuwsgierige, positieve en rustige houding geeft jou alle ruimte om zelf tot nieuwe inzichten te komen. De gesprekken vinden zoveel mogelijk plaats tijdens een wandeling in de natuur en kunnen dus ook in deze periode plaats vinden.

Een traject houdt in dat we binnen zes maanden 3 coachsessies inplannen en een online beveiligde coach platform gebruiken voor online coaching tussen de sessies door, waarin we heel snel en gemakkelijk met elkaar kunnen sparren.


De kosten zijn €285,- incl. btw per coachtraject.

Wil jij aan de slag gaan in een coachtraject? Stuur een email met jouw contactgegevens naar info@forsapedagogiek.com en ik neem binnen 5 werkdagen contact met je op.