Forsa Managementroman

Ontdek samen met Cathy, Merel en Leonie hoe je met gemak je team meekrijgt in de pedagogische kwaliteitsverbetering in de opvang voor de allerkleinsten. Klik hier voor het gratis bijbehorende e-notitieboek! (code staat in het boek)

Cathy, Merel en Leonie werken met grote passie als locatiemanager en pedagogisch coach in de kinderopvang. Ze doen ontzettend hun best om op hun locatie topkwaliteit neer te zetten voor de allerkleinsten. Wat hen alleen tegenvalt, is dat hun teams niet moeiteloos meegaan in de pedagogische veranderingen die ze voor de baby’s noodzakelijk vinden.

De drie ambitieuze vrouwen zijn nieuwsgierig en enthousiast, en besluiten naar een boostcamp te gaan. Misschien dat ze daar leren hoe ze de weerstand bij hun teamleden kunnen verminderen en hoe ze hun team kunnen enthousiasmeren voor pedagogische groei. Om vervolgens samen de babyopvang een kwaliteitsboost te geven.

Wil je weten of dat lukt? Lees dan deze managementroman. Je ontdekt de eerste drie essentiële stappen die nodig zijn om een team klaar te stomen voor de pedagogische vernieuwingen die jij als locatiemanager voor ogen hebt.

Bestel dit boek voor €17,99 excl. verzendkosten

Wat anderen zeggen over ons boek:

Ik vind het een super mooi boek, hele herkenbare situaties en bruikbare adviezen!

Jullie boek las erg vlot en leuk!

Super leuk om te lezen, mooie lessen geven jullie mee.

Leest lekker makkelijk weg en staan echt goede tips in!