Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden 2020

Algemeen
Super fijn dat je samen met ons de pedagogische kwaliteit wilt versterken. Voor alle helderheid en om misstanden te voorkomen, hebben we de algemene voorwaarden, die gelden op al onze online programma’s, live bijeenkomsten, coaching en producten van Forsa, voor je op een rijtje gezet. Mocht je nog vragen hebben, laat het ons dan weten.

Annuleringsvoorwaarden

 • Als je, hoe jammer we het ook zouden vinden, wilt annuleren, dan nemen we dit in behandeling als je ons dit via de mail laat weten.
 • Als annuleringsdatum gaan wij uit van de ontvangstdatum van je e-mailbericht.
 • De annuleringsdatum is altijd gerelateerd aan de startdatum van het programma of de bijeenkomst, die oorspronkelijk bij je ingepland staat.
 • Mocht je onverwacht niet bij een online programma kunnen zijn, dan is natuurlijk mogelijk om zonder extra kosten, iemand anders op te geven die in jouw plaats komt. Dit kan zelfs op de dag van de bijeenkomst zelf. Tijdens de duur van het online programma of de coaching (dit geldt dus niet bij losse events) is het niet meer mogelijk om van deze regeling gebruik te maken.

In het kort de annuleringsvoorwaarden op een rijtje:

 • Tot 6 weken voor de datum van de bijeenkomst, kun je kosteloos annuleren. Je krijgt van ons het volledige bedrag terug gestort.
 • Annuleer je tussen de zes en twee weken voordat de bijeenkomst van start gaat, dan krijg je van ons 50% van het volledig betaalde bedrag terug gestort.
 • Als je op het laatste moment (minder dan 2 weken voordat we van start gaan) annuleert, dan geven wij het geld niet terug. Hoe vervelend we het ook vinden, maar we hebben dan al alle kosten gemaakt.
 • Mocht je niet verschijnen op de bijeenkomst, dan gaan we je sowieso missen en krijg je natuurlijk het geld niet terug. We zien je dan graag een andere keer terug.

Privacy statement
Wij vinden het natuurlijk super belangrijk om de privacy van jou en andere bezoekers van onze website te respecteren. Persoonlijke gegevens van jou als bezoeker van onze website, klant of andere relatie, worden uiteraard zorgvuldig behandeld en beveiligd. Forsa houdt zich dan logischerwijs aan de eisen van die de Wet Bescherming Persoonsgegevens, en overige privacywet- en regelgeving stellen.

Geheimhouding
Als vanzelfsprekend vinden we het ook ontzettend belangrijk om aan de geheimhoudingsplicht te voldoen, als je eenmaal bij ons programma’s of coaching volgt.

 • Natuurlijk doen wij er alles aan om datgene wat er in de bijeenkomsten en in de (online)coaching besproken wordt om geheimhouding te verzekeren.
 • Mocht de samenwerking stoppen, dan blijft natuurlijk de geheimhoudingsplicht bestaan.

Intellectuele eigendomsrechten
Alles wat wij binnen Forsa maken, doen we met liefde en aandacht. We gaan er dan ook vanuit dat jij dit met respect van de auteurswet behandeld.

 • Wij gebruiken onze intuïtie, kennis en kunde voor de bijeenkomsten en programma’s die jij volgt en we hebben ook het recht, natuurlijk rekening houding met de vertrouwelijke informatie, om dit aan derden door te geven.
 • Alles wat wij binnen Forsa gebruiken, zoals materiaal tijdens de (online)bijeenkomsten, ontwerpen, tekeningen, hand-outs o.i.d zijn bedoeld om binnen onze samenwerking te gebruiken. Het is niet toegestaan, om zonder onze toestemming dit te verveelvoudigen of aan derden door te geven.

Klachten
Wij doen er alles aan om je de hoogste kwaliteit te bieden, maar het kan natuurlijk gebeuren dat je onverhoopt toch een klacht hebt. We willen hier graag samen uit komen en nemen dit met liefde in behandeling.

 • We vinden het belangrijk dat de klachten up to date zijn en daarom nemen we de klachten die binnen uiterlijk 30 dagen na de afronding van de coaching, het programma of de bijeenkomst, in behandeling.
 • Mochten we samen overeenkomen dat de klacht gegrond is, dan zullen we natuurlijk de werkzaamheden zoals we die hebben afgesproken, verrichten.

Betaling
We gaan er vanuit dat je netjes betaald, maar mocht dat onverhoopt niet gebeuren, dan hebben we afspraken hierover voor je op een rijtje gezet.

 • Na de factuurdatum heb je 14 dagen de tijd om dit te betalen. Dit geldt ook voor betalingen in termijnen.
 • Mocht het je niet gelukt zijn om binnen 14 dagen te betalen, dan sturen we je een herinneringsfactuur. Mochten we dit voor de tweede keer moeten doen, dan gaat ons dit extra werk kosten en hanteren we 10% administratiekosten.

Vragen? Stel ze gerust
Mocht je na het lezen nog vragen hebben, laat het ons dan gerust weten en we nemen dan contact met je op.